torek, 12. marec 2013

Srečanje trojčkov

V Sloveniji je bilo do konca februarja registriranih 30 vozil trojčkov I-miev, C-zero in Ion. Od tega je v lasti fizičnih oseb samo 6 Citroenov in en Peugeot. Končno je dozorela želja po srečanju (pikniku) voznikov teh vozil.

Iskanje kontaktov pa niti ni tako zelo preprosto. PSA žal ni pripravljen niti obvestiti svojih kupcev o prihajajočem srečanju, malo bolj so bili pripravljeni sodelovati koncesionarji, ki so avtomobile prodali. Tako imam trenutno kontakte samo štirih Citroenovcev. Če poznaš koga, ki ga ima, te prosim, da mu poveš za načrtovano srečanje in ga usmeriš na ta blog.

V tujini so se tovrstna srečanja kar lepo uveljavila. V ZDA se najpogosteje dobijo lastniki Nissanovega Leafa, pa tudi I-mievjev se kdaj nekaj na kupu najde.


Fotka je nastala na srečanju I-mievjev iz okolice San Francisca. 

Na srečanju načrtujemo izmenjavo izkušenj, sproščen pogovor, promocijsko vožnjo s postanki na bolje obiskanih točkah okrog Ljubljane in v samem mestu, kdor bo želel, bo zapeljal kakega radovedneža na krajšo vožnjo. Povsod bomo pripravili možnost polnjenja akumulatorja. Če se bo dalo, bomo datum uskladili s kakšno javno promocijo elektromobilnosti. Skratka, program bo pester in zanimiv. Prepričan sem, da bomo poleg novih prijateljskih vezi stkali še kako novo simpatijo do naših tihih malčkov.

Sicer pa, s predlogi na dan! Če imaš kako dobro idejo, se kar razpiši.

Ni komentarjev:

Objavite komentar